Ga naar de inhoud
Home » Onderhoud & reparatie

Onderhoud & reparatie

Naast kwaliteit en duurzaamheid zijn transparantie en openheid eveneens zaken die wij hoog in het vaandel hebben staan. Wij communiceren altijd vooraf of tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden als er onverwachte of bijkomende kosten zijn. Onaangekondigde en/of onaangename verrassingen houden wij ook niet van, en proberen wij ten allen tijde te vermijden.

APK

U kunt bij ons terecht voor de apk voor uw personenauto, lichte bedrijfsauto, camper en klassieker. Wij beschikken ook over een deeltjesteller. De uitlaatgastest met de deeltjesteller is een verplicht onderdeel van de apk vanaf 1 januari 2023, voor alle dieselvoertuigen die uitgevoerd zijn met een roetfilter.

Bandenservice

Banden de- en monteren, balanceren en uitlijnen van auto’s, en eveneens banden de- en monteren en balanceren van motorfietsen kunnen wij voor u verzorgen .
Met onze apparatuur kunnen wij uw bandenservice verzorgen van 12” t/m 24” en t/m 375 breedte. 
Eveneens kunnen wij uw banden- of wielen set voor u opslaan, en verzorgen wij 2 maal per jaar uw winter- zomerwissel.

Uitlijnen

Het regelmatig uitlijnen van uw auto raden wij sterk aan. Hierdoor blijft uw bandenslijtage laag, en uw rijcomfort en weggedrag blijven zo optimaal mogelijk. Een juiste uitlijning draagt bij aan een goed milieu en een veilig voertuig.

Aircoservice

Wij kunnen de diagnose, reparatie en 2-jaarlijkse service aan uw airconditioning verrichten. Wij beschikken over 2 machines, voor R134a koudemiddel, en het laatste nieuwe R1234yf koudemiddel.
Uw auto airconditioning is een uiterst gevoelig systeem welke onderhevig is aan (weers-)invloeden van buitenaf. Het is dan ook zeer belangrijk om de aircoservice 2-jaarlijks te laten uitvoeren, zodat uw systeem optimaal blijft functioneren en zodanig onnodig hoge reparatiekosten vermijdt.

Transmissieservice

Onderhoud, diagnose en reparatie aan uw handmatige- of automatische transmissie  is één van onze specialiteiten. Met name de DSG of S-tronic transmissie van VW, Audi, Seat en Skoda is onze specialiteit.

Storingsdiagnose

De hedendaagse voertuigen worden steeds complexer doordat er steeds meer elektronica en slimme systemen  worden toegepast. Hierdoor wordt de storingsgevoeligheid uiteraard ook steeds groter.
Het uitvoeren van een goede en accurate diagnose behoort tot de dagelijkse werkzaamheden in onze werkplaats. Wij hebben de juiste apparatuur, kennis en knowhow in huis om dit zo snel en efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren.

Hybride en elektrische voertuigen

Het onderhoud, diagnose en reparatie aan uw hybride of elektrische auto behoort eveneens tot onze kennis. Hiervoor hebben wij de benodigde trainingen genoten, en certificaten behaald. Wij beschikken over de benodigde apparatuur en gereedschappen, zodat wij veilig en verantwoord aan uw auto kunnen werken.

white car charging